TermékekVásárlásRólunkGY.I.K.Kapcsolat
cathead laptoptokban ütésálló lesz a MacBook gépem?
  Természetesen, cathead laptoptokban sem lesz maximálisan ütésálló a MacBookod. Bizonyos mértékű ütésektől, ütődésektől megvédheted a géped, ha a cathead laptoptokot használod, de a szándékos ütögetést, dobálózást azért nem javasoljuk.
Ha sokáig, folyamatosan használom a gépet, kivegyem a cathead laptoptokból?
  Amikor folyamatosan, hosszabb ideig használod a géped, kérjük, hogy vedd ki a cathead laptoktokból, hogy elkerüld a géped esetleges túlmelegedését és az ebből fakadó meghibásodást!
Hány méretben kaphatók a Cathead laptoptokok?
 

Jelenleg 13‘ méretű Apple MacBook-hoz és MacBook Pro-hoz, ill. a hasonló méretű más márkájú laptopokhoz elérhető a cathead-laptoptok (HP F 4400EA, HP FOX 33EAW, Acer MPFEU008 13,3", Sony SF 14N1E2 / P 35564, Toshiba Z930 13,3", Lenovo Yoga 59431622 13,3").

apple macintosh macbook macbookpro laptoptáska laptop-táska laptop-tok

Mosható?
 

A cathead-laptoptok kézmeleg vízben, semleges mosószerrel, puha szivaccsal mosható, vagy mosógépben, 30 fokon, mosózsákban, vagy kispárnahuzatban mosható,  rövid ideig centrifugálható. Szárítógép használata tilos.

Centrifugázható?
 

A cathead-laptoptok  rövid ideig centrifugálható.

Szárítógépben szárítható?
 

A cathead-laptoptok nem szárítható szárítógéppel.

Vasalható?
 

Teljesen felesleges a a cathead-laptoptokot vasalni, mert mosás és száradás után a gépeden kisimul.

Van rá garancia?
 

A cathead-laptoptok élethosszát 2 évig szavatoljuk. Ez idő alatt, a  rendeltetésszerű használat során felmerülő meghibásodásért felelősséget vállalunk.

Mit csináljak a csomagolással?
 

A cathead-laptoptok csomagolását rakd el emlékbe, találj neki új funkciót (pl. gyűjtsd benne a kedvenc bulijaid szórólapjait, belépőit, fotókat, szerelmes leveleket), vagy szelektáld a megfelelő hulladékgyűjtőbe! A cimke, amely egy kedves cicafejes matrica, ragaszd fel valahová!

Mi legyen a hulladékkal?
 

Ha véletlenül kedvenc cathead-laptoptokod, vérengző cicád/kutyád/tesód/ex-csajod/ex-pasid áldozata lett, akkor környezettudatos módon búcsúzz el tőle! Ezt úgy teszed helyesen, ha részeire bontod: a pamut részét komposztálod, vagy komposztáltatod és a polifoam-bélést visszaküldöd hozzánk, vagy a polifoam-gyárba, ahol újrafelhasználják. Ezzel a módszerrel jelentősen kíméled a környezeted és csökkented az öko-lábnyomod.

Nem karcolja össze a laptopomat a zippzár?
 

A cathead-laptoptok belsejében a zippzár mentén egy zippzárvédő pántot helyeztünk el, amely megvédi a laptoptopod a zippzár okozta karcolástól.

Tudom-e úgy tölteni a gépet, hogy közben a Cathead laptoptokban van?
 

Igen. A zippzár praktikus elhelyezése lehetővé teszi, hogy géped akkumulátorját feltöltsd még akkor is, amikor géped csukott állapotban a cathead-laptoptokban pihen. Egyszerűen annyira megnyitod a zippzárt, hogy a csatlakozót a géphezd tudd illeszteni és már tölt is.

Miért nincs füle a cathead laptoptoknak?
 

A cathead laptoptokot nem táskának, hanem – praktikusságból - toknak terveztük, hogy laptopoddal együtt bedobhasd a már meglévő, nagyobb méretű táskádba a többi cuccod mellé, így nem szükséges egy plusz táskát magaddal cipelned.

Jó hír viszont, hogy hamarosan érkezik a "fül" elnevezésű laptoptok-kiegészítő 2 méretben, amellyel kézi-, vagy vállraakasztható táskává varázsolhatod kedvenc cathead-laptoptokod.

Miért nincs fehér, babarózsaszín cathead laptoptok?
 

Bár nagyon nehéz engedni a kísértésnek, mert imádjuk ezeket a színeket is, de ezek csak vadonás újan szépek és tökéletesek. Hamar bepiszkolódnak és  mosás után, már nem olyanok, mint újkorukban és mi szeretnénk, ha sokáig örülnél a cathad laptoptokodnak. Várnod kell, amíg kifejlesztjük a kosztaszító fehéret és rózsaszínt! Talán a NASA előttünk jár! :)

Lehet-e egyedi cathead-laptoptokot rendelni?
 

A jövőben lesznek egyedi tervezésű cathead-laptoptokok, ezeket jeles dizájnerekkel együttműködve gyártjuk majd a világ minden tájáról.

Amennyiben nem kaptál választ a kérdésedre, további információért kérlek írj nekünk és mi válaszolunk!